RETOURNEREN

Gratis retourneren 
U mag uw producten bij Rampenrugzak binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor gratis retourneren. Na uw aanmelding hebt nogmaals 14 dagen om uw producten te retourneren. Wilt u uw producten retourneren neem dan contact met ons op via 06-2831 6267 of info@rampenrugzak.nl.

Wij sturen u vervolgens een verzendlabel toe per e-mail die u op de doos kunt plakken. U brengt het pakket vervolgens naar een POST NL servicepunt bij u in de buurt om het terug te sturen. 

Uitzonderingen
Producten die zijn gebruikt kunnen niet worden geretourneerd. Producten met een seal zoals een EHBO doos kunnen alleen worden geretourneerd wanneer de seal niet is verbroken. Voedselproducten en mondkapjes kunnen vanwege de hygiëne niet worden geretourneerd.

Terugbetaling binnen 3 dagen
Wanneer wij uw bestelling geheel of gedeeltelijk retour hebben ontvangen (en alle producten in goede staat zijn geretourneerd) dan krijgt u binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag en de verzendkosten teruggestort op uw rekening. 

Garantie
Bij Rampenrugzak hebt u een garantie van 1 jaar na da de datum van aankoop op alle aangeschafte producten. Voorwaarde is wel dat het product op een normale manier is gebruikt. Hebt u een defect product neem dan contact met ons op. Binnen 5 werkdagen lossen wij het samen met u op. 

Algemene voorwaarden
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Stappenplan retourneren
Hieronder een samenvatting van het retourproces.

  • Neem binnen 30 dagen nadat uw uw bestelling hebt ontvangen contact met ons op via 06-2831 6267 of info@rampenrugzak.nl
  • Doe de producten die u wilt retourneren terug in de doos
  • Plak het verzendlabel op de doos (u krijgt deze van ons per e-mail)
  • Breng uw pakket naar een POST NL servicepunt bij u in de buurt
  • Binnen 3 werkdagen nadat wij uw producten retour hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening.