SALE
Uitverkocht

Noodpakketten

Combi Nooddeal

Oorspronkelijke prijs was: € 107.69.Huidige prijs is: € 97.00.

Noodpakketten

Veel mensen vragen zich af of zij wel een noodpakket moeten kopen. Pas wanneer de elektriciteit en watervoorzieningen uitvallen beseffen wij hoeveel impact dit op onze maatschappij kan hebben. Het is daarom verstandig om altijd voorbereid te zijn zodat u zelfredzaam bent en niet afhankelijk van anderen. Een noodpakket klinkt wellicht enigszins overdreven maar eigenlijk is het gewoon een verzameling van producten die handig zijn in uiteenlopende situaties. Zo zit er in alle onze noodpakketten een zeer uitgebreide EHBO trommel zodat u in noodsituaties zelf eerste hulp kunt verlenen aan u zelf of anderen. Omdat communicatie belangrijk is zijn ook alle noodpakketten uitgerust met een opwindbare noodradio zodat u, ook wanneer de elektriciteit langdurig is uitgevallen, op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Om te kunnen overleven is water essentieel en daarom zijn alle noodpakketten uitgerust met waterzuiveringstabletten en of een waterfilter zodat u altijd verzekerd bent van schoon en drinkbaar water. Verder zitten er heel veel andere handige producten in onze noodpakketten. Op dit moment is het noodpakket Rampenrugzak geniaal extra onze meest uitgebreide noodpakket. Wanneer u een noodpakket aanklikt kunt u exact zien water allemaal in zit.

Persoonlijke wensen

Wellicht wilt u een noodpakket kopen dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen. In dat geval kunt u via onze webshop alle gewenste producten bij elkaar zoeken tezamen met een lege Rampenrugzak.  Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke noodpakket zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd. Hebt u vragen over het samenstellen van uw noodpakket neem dan alstublieft contact met ons op.

Survival kits

Ook survival kits maken deel uit van ons assortiment. Deze handige compact survival kits zijn ideaal om mee te nemen wanneer u outdoor gaat omdat ze vrijwel niets wegen en voorzien zijn van zeer veel handige producten. Een aanrader voor iedereen die net dat stukje extra veiligheid wil.
De waardering van www.rampenrugzak.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2878 reviews.