RETOURNEREN & RESTITUTIE

Retourneren 
U mag uw producten bij Rampenrugzak binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retourneren. Na uw aanmelding hebt nogmaals 14 dagen om uw producten te retourneren.

Procedure retourneren
Wilt u een product retourneren dan stuurt u (binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling) een e-mail naar info@rampenrugzak.nl. In deze e-mail vermeld u uw adresgegevens en ordernummer en welke producten u wilt retourneren. Na uw aanmelding hebt u 14 dagen om uw bestelling te retourneren.

Let op: de retourkosten komen voor uw eigen rekening. U bent ook verantwoordelijk voor uw retour totdat deze bij Rampenrugzak is afgeleverd en daarom is het belangrijk om altijd een track en trace code te bewaren. 

Waardevermindering
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie
Bij Rampenrugzak hebt u een garantie van 1 jaar na da de datum van aankoop op alle aangeschafte producten. Voorwaarde is wel dat het product op een normale manier is gebruikt. Hebt u een defect product neem dan contact met ons op. Binnen 5 werkdagen lossen wij het samen met u op. 

Algemene voorwaarden
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Stappenplan retourneren
Hieronder een samenvatting van het retourproces.

  • Neem binnen 14 dagen nadat uw uw bestelling hebt ontvangen contact met ons op via of info@rampenrugzak.nl
  • Doe de producten die u wilt retourneren terug in de doos
  • Verzend het pakket via een door u gekozen vervoerder
  • Binnen 3 werkdagen nadat wij uw producten retour hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag (exclusief de retourkosten) terug op uw rekening.

RESTITUTIE

Betalingstermijn geretourneerde producten

  • Na ontvangst van de teruggestuurde producten ontvangt u binnen 3 werkdagen een vergoeding voor de geretourneerde producten
  • De verzendkosten die u maakt om producten te retourneren vergoeden wij niet. 
  • Zorg ervoor dat u uw ordernummer en bankrekeningnummer vermeld bij uw retourpakket.

Gedeeltelijke restitutie

  • Indien de geretourneerde producten door uw toedoen beschadigd bij ons binnen komen dan krijgt u geen vergoeding voor het waardeverlies dat hiermee samenhangt. Dit betekent daarnaast ook dat u de verzendkosten gedeeltelijk niet krijgt terugbetaald. Maakt u zich echter geen zorgen want wij hebben nog nooit beschadigde producten terug ontvangen
  • Wanneer een een product hebt gebruikt en daarna naar ons terugstuurt hebt u geen recht op een vergoeding.