OVER mij

Welkom op www.rampenrugzak.nl. Mogelijk bezoekt u deze webshop omdat u zich wilt gaan voorbereiden op een noodsituatie of bent u op zoek naar een aantal producten voor outdoor activiteiten. Of misschien kijkt u hier gewoon rustig rond? Hoe dan ook, u bent van harte welkom. 

Graag stel ik mij aan u voor zodat u een gezicht hebt bij de persoon achter deze webshop. Mijn naam is Stefan en ik ben begonnen met deze webshop, gespecialiseerd in noodpakketten, EHBO-materialen, waterfilters en outdoor-artikelen vanuit mijn visie op zelfredzaamheid tijdens noodsituaties.

Deze komt mede voort uit mijn overtuiging dat het wijs is om als burger voorbereid te zijn op zowel kleine als grote incidenten. Ondanks dat wij in een land leven waarin al 70 jaar stabiliteit heerst is dit namelijk geen garantie voor de toekomst. Er zijn de laatste jaren steeds meer geopolitieke spanningen en natuurfenomenen die voor ontwrichting kunnen zorgen. Een noodpakket is daarom handig voor uzelf en ook voor de mensen om u heen. Een gedegen voorbereiding kan immers levens redden en dat is het allerbelangrijkste.

Vaak vraag ik aan mensen om mij heen of ze een verbanddoos of waterfilter in huis hebben. En in de meeste gevallen is het antwoord nee. Dit is typisch een voorbeeld van een product dat altijd handig is om in huis te hebben voor huis, tuin en keuken ongelukjes. 

Zelf heb ik ook een noodradio, noodrantsoen en een waterfilter in huis voor het geval dat. Heb ik het nodig? ik hoop van niet maar als ik het wel nodig heb dan ben ik blij dat het er is. De aanschaf van deze producten is trouwens voor iedereen mogelijk, ook voor mensen met een klein budget. 

In deze webshop kunt u diverse artikelen vinden die handig zijn in noodsituaties. Mist u producten in deze webshop neem dan contact met mij op zodat ik samen met u kan zoeken naar een passende oplossing. Wanneer u een bestelling bij mij plaatst dan wordt deze, bij voldoende voorraad, binnen twee werkdagen bezorgd op het door u opgegeven adres. U krijgt bij Rampenrugzak daarnaast altijd een bedenktijd van 30 dagen!

Stefan

Linkedin
https://www.linkedin.com/in/stefanvangoor/

Mocht u nog vragen hebben dan verzoek ik u om contact met mij op te nemen via het contactformulier op onze website, uiteraard mag u mij ook mailen (info@rampenrugzak.nl) of bellen op 06-28316267